Tegnestuen med arbejdspladser og reoler foran en stor vægreol med diverse materialeprøver. Betongulv, støbejernssøjler og vælvede lofter.
Tegnestuen med arbejdspladser og reoler foran en stor vægreol med diverse materialeprøver. Betongulv, støbejernssøjler og vælvede lofter.

Tegnestuen

Vaag Arkitekter har til huse i Kerteminde på Fyn og yder rådgivning indenfor alle byggeriets faser. Tegnestuen er ledt af Thomas Hillerup Vaag, arkitekt MAA, der siden 2003 har drevet arkitektvirksomhed på Fyn. Vaag Arkitekter udfører opgaver for offentlige bygherrer, styrelser, kommuner, erhvervsvirksomheder, landbrug, museer, menighedsråd, boligforeninger samt for private.

Tegnestuen har i dag til huse i den gamle Materialgaard ved Hverringe Gods tæt ved Kerteminde, hvor vi danner “kontorfællesskab” med Steensberg Konservering.

Vores praksis

Tegnestuen er specialiseret i restaurering og i arbejdet med kulturarven. Vores ekspertise spænder over slotte, kirker, herregårde, by- og landhuse og bymiljøer i bred forstand – samt nybyggeri i kulturmiljøer og landbrugsregi. Vi arbejder med lokalplanlægning og strategier, og vi arrangerer gerne undervisning, formidling og workshops, hvor den primære fokus er på kulturarvsbevaring, materialer, håndværk og energirenovering.

I vores arbejde lægger vi særlig vægt på ansvarlig arkitektur, bæredygtighed, godt indeklima og optimering af energiforbrug, der er afstemt med sund bygningsfysik og ikke mindst økonomisk styring.

Alle opgaver, store som små, løses kompetent og omhyggeligt med fokus på langsigtet arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet. Hvad end det drejer sig om en restaurering af en historisk bygning eller om gedigent nybyggeri, er et grundigt kendskab til sammenspillet mellem historiske materialer og traditionelt håndværk en forudsætning for det gode resultat.

Forskellige materialeprøver og farveprøver lagt ud på et bord.
Forskellige materialeprøver og farveprøver lagt ud på et bord.

Vil du være med?

Kunne du se dig selv være en del af Vaag Arkitekter? Vi vil altid gerne høre fra dygtige og engagerede arkitekter, bygningskonstruktører og andre, der har erfaring med restaureringsarbejde – se evt. vores kontaktinfo, hvis du vil i kontakt med os.

Kunne du se dig selv være en del af Vaag Arkitekter? Vi vil altid gerne høre fra dygtige og engagerede arkitekter, bygningskonstruktører og andre, der har erfaring med restaureringsarbejde – se evt. vores kontaktinfo, hvis du vil i kontakt med os. Vi leder aktuelt efter en erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør til en fast stilling. Du kan se stillingsopslaget her:

Se vores projekter