Tegnestuen med arbejdspladser og reoler foran en stor vægreol med diverse materialeprøver. Betongulv, støbejernssøjler og vælvede lofter.
Tegnestuen med arbejdspladser og reoler foran en stor vægreol med diverse materialeprøver. Betongulv, støbejernssøjler og vælvede lofter.

Stillingsopslag

Vi er for tiden fuldt bemandet. Nye stillingsopslag vil blive vist her.

Vi vil altid gerne høre fra dygtige og engagerede arkitekter, bygningskonstruktører og andre, der har erfaring med restaureringsarbejde. Se evt. vores kontaktinfo, hvis du vil i kontakt med os.

Opdateret 29.04.2024

Vaag Arkitekter søger en erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør med flair for restaurering til en fast stilling

Har du projekterfaring med historiske bygninger eller nybyggeri i kulturmiljøer? Har du lyst til at blive en vigtig del af en ambitiøs og travl tegnestue på Fyn?

Vi søger en erfaren, projekterende arkitekt eller bygningskonstruktør til en spændende stilling på en ambitiøs og uhøjtidelig tegnestue, der har speciale i arbejdet med bevaring og udvikling af den danske bygningskulturarv.

Fagligt har du ...

  • en uddannelse som bygningskonstruktør – evt. med baggrund som tømrer eller murer
  • erfaring med myndighedsansøgninger, bygningssyn og fagtilsyn
  • styr på MS Office, AutoCAD og/eller ArchiCAD
  • gode kommunikationsevner og bred viden om tekniske løsninger i helhed og detalje

Det er en stor fordel, hvis du har projekterfaring med sager inden for restaurering, istandsættelse eller vedligeholdelse af historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger eller kulturmiljøer.

Personligt er du sikkert ...

  • engageret, handlingsorienteret og klar på at tage ansvar
  • struktureret, grundig og vant til at tænke ud af boksen
  • god til at have flere bolde i luften samtidig, og du formår at bevare overblikket i pressede situationer
  • samarbejdsparat og klar på at bidrage til den gode stemning med kollegaer, bygherrer og andre parter

Vi kan tilbyde dig ...

En varieret hverdag, hvor du fra første dag vil indgå i projektteams på en eller flere af tegnestuens aktuelle sager. Du kommer til at arbejde med restaurering og istandsættelse af eksisterende bygninger, samt med projektering inden for bl.a. transformation, om- og tilbygninger. Vi arbejder i mindre teams med fagligt engagerede kollegaer, hvor der er god mulighed for indflydelse på egne arbejdsopgaver og for faglig udvikling. Tegnestuen har en flad struktur med en uformel omgangstone, hvor vi prioriterer et godt og kreativt arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskab.

Din ansøgning

Hvis du kan se dig selv blive en del af vores tegnestue, så send en motiveret ansøgning med CV til HR-ansvarlig Louise Wørmer på mail lw@vaag.dk – angiv “Ansøgning” i emnefeltet. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Thomas Hillerup på tlf. 65 32 16 47. Vi tager løbende folk ind til samtale, indtil vi har fundet den rette.

Lidt om Vaag Arkitekter

Vi er en mindre tegnestue i Kerteminde med flere tætte samarbejdspartnere og med et stort antal opgaver inden for bygningsrestaurering, transformation og nybyggeri i kulturmiljøer. Vores fokus er på at skabe veltilpasset og fornuftig arkitektur, hvor målet er langsigtet arkitektonisk og byggeteknisk kvalitet. Vi løser opgaver for både private og offentlige bygherrer, primært på Fyn. Tegnestuen har til huse i Hverringe Materialgaard, hvor vi indgår i et “kontorfællesskab” med Stensberg Konservering. Du kan læse mere om tegnestuen hér.

Opdateret 11.06.2024